Sjælfuld Jazz i Kirken

Konceptet består af en smuk jazzkoncert, krydret med lidt gospel inspireret sange, samt sange med plads til åndelig fordybelse, fortællinger om livet og lækre “up tempo” sange med det helt rigtige swing, der er også egne kompositioner sange om livet og sange med sjæl.

I dette kirkekonceptet kombineres Helles unikke sangerprofil, som gospel- og jazzsangerinde, i smuk forening med et repertoire, der er skræddersyet til en sjælfuld koncert i kirken.

Koncertens varighed er typisk 2 sæt af 40 minutter, med en pause i mellem de 2 sæt, andre aftaler kan forekomme, alt efter ønske.

Anmeldelser

Koncert i Fuglebjerg kirke 9. marts 2023

En forventningsfuld og godt fyldt Fuglebjerg kirke, ventede spændt på Helle Danum og hendes kvartet. Vi blev bestemt ikke skuffede. Vi var vidne til en veloplagt og sprudlende Helle Danum jazzkvartet, der med godt humør og stor indlevelse leverede musik og sang af høj kvalitet.
En oplevelse der kun kan anbefales.

Anders Juhl, organist i Fuglebjerg kirke

“Tusinde tak for en rigtig dejlig koncert i Bogø kirke.

Det var dejligt at komme i vor lokale Brugs – der var kun positive kommentarer – en der selv spiller i et lille orkester udtalte – “hold da op hvor var det godt, de var dybt proffessionale”. Ja jeg fik jo også den kommentar: “desværre kunne jeg ikke søndag eftermiddag”

Endnu en gang tusinde tak.”

Winni Børresen

Koncertansvarlig Bogø Kirke.

“Tusinde tak for en skøn alsidig koncertoplevelse – charmerende og forførende.
Dejlige soloer og en meget smuk stemme!
Tillykke med din skønne førsteopførte egenkomponerede sang “Feathers”, Helle! en meget smuk og følsom sang!
Kom gerne igen!
Birgit Alice Vildgaard Rasmussen
Menighedsrådsmedlem Glumsø-Bavelse-Næsby